Liikuntaa, unenpuutetta ja palautetta tiimiläisiltä

Tällä viikolla olin kiitollinen joogasta, jännitin esimiestyön palautetta ja kaipasin unta. Eli kun hetkeksi pysähtyy katsomaan, kaikki oli hyvin: monia syitä olla kiitollinen ja muutamia asiaan kuuluvia epämukavia tunteita.

Palautetta tiimiläisiltä

Jännitin etukäteen esimieskyselyn purkutuntia tiimiläisteni kanssa. Minkälaista palautetta he mahtavat minulle sanoa. Missä olen onnistunut, missä en? Esimiehellä on iso vaikutus alaisensa työelämään, mutta en voi täysin tietää, kuinka tiimiläiseni minut, uuden esimiehensä ovat kokeneet, parhaista aikeistani huolimatta. Entä jos olenkin mennyt ihan metsään?

Ihan suotta jännitin, tiimiläiseni antoivat tarpeellista palautetta esimiestyöstäni rakentavalla tavalla. Ensin kävimme läpi vahvuuksiani: ne ovat kuunteleminen ja toiminnan organisointi. Kehittämistä löytyi myös. Summaisin sen niin, että tiimini toivoo minun viestivän enemmän strategisista linjauksistamme, päätösteni taustoista sekä siitä, mitä on meneillään työpaikallani, osallistunhan jatkuvasti erilaisiin palavereihin. Jäin kyllä miettimään yötä myöten palautteen sisältöä, ja opiksihan palaute on tarkoitettu. En voi kehittyä, jos en tiedä, missä on korjattavaa.

Iloa joogassa ja auringossa

Olin iloinen, että pystyin palaamaan joogan pariin ja lenkille kuukauden kestäneiden selkäongelmien jälkeen. Tarvitsen säännöllistä joogaa, muuten selkäni ei voi hyvin. Yhtenä aurinkoisena päivänä myös pyöräilin töihin. Yksi reittini mahtavia hetkiä on saapua Hakaniemestä Kruununhakaan, katsella auringossa kimmeltävää merta ja kauniita rakennuksia ja jäänmurtajia. Sielua ravitsevaa pysähtymistä hetkeen parhaimmillaan.

Kaipasin enemmän unta

Tällä viikolla valvoin vähän enemmän kuin tavanomaisen tiistainvastaisen yön. Pystyn kyllä vetämään täyden työpäivän, vaikka olen ollut yöllä hereillä, mutta ilta menee enemmän elpymisen kuin toiminnan merkeissä. Kaksi työiltamenoa samalla viikolla vaikuttivat siihen, että olin myös lauantaina levon tarpeessa.

Kiitollisuuden TOP5

Olen testannut kiitollisuuden aiheiden listamista silloin tällöin iltaisin jo 1,5 vuoden ajan ja minua se auttaa suhteuttamaan asioita ja olemaan hyvällä mielellä. Hyvien asioiden listaaminen vahvistaa ja juurruttaa minua itsessäni. Tällä viikolla olin kiitollinen siitä, että minulla on niin mahtava työ, että koitti viikonloppu, tein perheelleni hyvää ruokaa, katsoimme elokuvaa ja että nukuin.

Odotan alkavaa viikkoa

sillä aion hyödyntää helatorstain ja pitää pitkän viikonlopun!

Vastaa